El comerç de Calafell torna a oferir descomptes especials durant la 8a Setmana Màgica

20/11/2015

Calafell inicia demà dissabte, 21 de novembre, la vuitena edició de la “Setmana Màgica”. Fins al 8 de desembre, els comerços adherits a la tradicional campanya comercial oferiran descomptes d’un mínim del 10% en els seus productes i serveis. I per fer més atractives les comptes, durant els caps de setmana de la campanya hi haurà espectacles de màgia al carrer.

La “Setmana Màgica” és organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament i per les associacions de comerciants i empresaris Fòrum Calafell i Segur Centre.

La finalitat d’aquesta campanya és, des de la seva creació, incentivar i premiar les compres just abans de la campanya comercial de Nadal. “Es tracta de donar facilitats als compradors, mitjançant ofertes o descomptes, perquè és evident que, a causa de la crisi, el comerç necessita incentivar les vendes d’alguna forma, tant en els preus com una oferta de lleure complementària”, explica la regidora de Comerç, Lluïsa Lastra.

La regidora afegeix que “com en altres campanyes que s’organitzen al llarg de l’any, la cooperació público-privada dóna uns resultats més que notables. En particular, la ‘Setmana Màgica’ és una campanya d’èxit any rera any”.