El comerç de Calafell torna a oferir descomptes especials durant la 10a Setmana Màgica

30/11/2017

Calafell inicia demà divendres, 1 de desembre, la desena edició de la “Setmana Màgica”. Fins a al 10 de desembre, els comerços adherits a la tradicional campanya comercial, que es calcula que seran la pràctica totalitat, oferiran descomptes d’un mínim del 10% en els productes i serveis que rebaixin. I per fer més atractives les compres, les ofertes es complementaran amb espectacles de màgia al carrer.

La finalitat d’aquesta veterana campanya és, des de la seva creació, incentivar i premiar les compres just abans de la campanya comercial de Nadal. “Es tracta de donar facilitats als compradors, mitjançant ofertes o descomptes, perquè és evident que, a causa de la crisi, el comerç necessita incentivar les vendes d’alguna forma, tant en els preus com una oferta de lleure complementària”, explica la regidora Lluïsa Lastra.

Dins del programa s’hi inclou l’encesa dels llums de Nadal, que es farà també aquest divendres, a les 18 hores. L’acte principal d’encesa serà a la confraria de pescadors, al Passeig Marítim, i incloura una xocolatada i animació.

La “Setmana Màgica” és organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i per les associacions de comerciants i empresaris Fòrum Calafell i Calafell Poble. La regidora subratlla que “com en altres campanyes que s’organitzen al llarg de l’any, la cooperació público-privada dóna uns resultats més que notables. En particular, la ‘Setmana Màgica’ és una campanya d’èxit any rera any”.