El comerç local 'inaugura' la temporada d'estiu amb el Calafell Fashion Day

22/06/2015

El comerç local ha “inaugurat” la temporada d’estiu amb el tradicional “Calafell Fashion Day”, la desfilada de moda organitzada pels establiments per donar a conèixer  la seva oferta en el sector de tèxtil i complements. Un miler d’espectadors han omplert de gom a gom el recinte de la desfilada, situat sobre la sorra de la platja, a tocar de la Confraria de Pescadors.

La desfilada de moda arribava a la seva dotzena edició, sota les diferents denominacions que ha tingut al llarg de la seva història, però sempre amb el mateix objectiu: donar a conèixer, en un certamen professional, el valor del comerç local de Calafell.

El “Calafell Fashion Day” va comptar amb un elenc de models professionals, combinat amb voluntaris locals. Divuit establiments de moda de Calafell van exhibir-hi el bo i millor de la seva oferta. També van comptar amb el suport de dues perruqueries locals per les qüestions d’estilisme, dels col·lectius empresarials locals i de diferents restaurants i establiments de lleure nocturn.

Els comerços que van presentar els seus productes han estat: Diana, Tip Shop Top, Mainland, Mana-Mana, Mys, Maylu, Calçats Anna, Òptica Farmàcia Internacional, Inside, F&G Pelleters, Regaliz, Roberto Italia, Sports Doña Amparo, De Lirio, Bondi, Beach and Sporting, Tuttovision i Maylu Beach. L’estilisme ha estat a càrrec de Oh, la Pelu i de Mercedes Bergés.

Han col·laborat en el “Calafell Fashion Day” les associacions d’empresaris Fòrum Calafell i Segur Centre, i els establiments Garden Vives, La Candela, Mar Blau, Hollywood Beach, Cavallets de Mar, Sa Caleta, Restaurant Giuseppe i Restaurant Sharh.