Fins al 12 d’octubre, 6a Ruta de Tapes i Vins a Calafell

01/10/2017

Calafell celebra fins al proper 12 d’octubre la sisena edició de la Ruta de Tapes i Vins. 21 establiments i restaurants locals, tant de Calafell com de Segur de Calafell, ofereixen una tapa d’autor dels més diversos estils, acompanyat d’una copa de vi de la DO Penedès, al preu de 3 euros.

Els establiments participants són Restaurant Da Giovanni, Cafè-Bistrò New Segur, Bar Coral, Masia de la Platja Tapes, La Bodegueta del Pa Torrat, Restaurante Las Brasas, A Can Pilis, Restaurant E Bot, El Romesco, Restaurant Vell Papiol, El Glop, Vinateria Brindis, La Sirena, La Vermuteria del Mar, La Porketa, Bar Calafell, Tapafell, La Candela, La Nocciola Toscana, La Mar de Fons i L’Àncora.

En el document annex a aquesta notícia trobareu la degustació que ofereix cada local, on estan situats i l’horari concret en què aplica aquesta promoció.

Hi ha un “carnet” que les persones que facin la ruta podran anar completant amb el segell dels establiments. Quan en tinguin cinc podran entrar en el sorteig d’un menú degustació per a dues persones en l’establiment d’entre els participants que triïn. També es pot votar el millor establiment d’aquesta campanya.

Aquesta activitat és organitzada per l’associació d’empresaris Fòrum Calafell, amb el suport de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calafell i la DO Penedès.