L’Ajuntament i l’associació empresarial Fòrum Calafell renoven l’acord per enfortir i dinamitzar el comerç local de proximitat

29/11/2016

L’Ajuntament i l’associació d’empresaris Fòrum Calafell han renovat el conveni de col·laboració que mantenen, per impulsar mesures i campanyes que enforteixin i dinamitzin el comerç local de proximitat. L’acord té caràcter anual i significa una aportació econòmica de 4.000 euros per part de l’Ajuntament per finançar accions desenvolupades per l’associació empresarial.

La regidora de Comerç, Lluïsa Lastra, ha manifestat que “el nostre objectiu és enfortir la posició del comerç local i fer-ne un reclam turístic”. Lastra ha afegit que “aquestes polítiques són encara més necessàries davant la difícil conjuntura econòmica que pateix el país i, en particular, el municipi de Calafell”.

De la seva banda, el president de Fòrum Calafell, Lluís Espuís, explica que “nosaltres fem moltes activitats per dinamitzar el comerç al llarg de l’any: contractem grups, decorem carrers, fem sorteigs, rutes de tapes... Són actitivats que tenen un cost que generalment assumim com a entitat, però amb el suport de l’Ajuntament podem realitzar-ne més”.