L'Ajuntament aprova 26.000 euros d'ajuts per a la modernització del comerç local

05/04/2016

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat la concessió de 26.000 euros de subvencions a la modernització del comerç local de proximitat. Els ajuts corresponen a la convocatòria de 2015, que ara queda resolta, i beneficien dotze establiments i petites empreses del municipi.

Els ajuts formen part del projecte “Calafell Actiu”, que prové de l’anterior mandat municipal i que té la finalitat de facilitar la posada al dia del comerç de proximitat per ser més competitiu. Els ajuts se centren en el nucli de la Platja, ja que el projecte “Calafell Actiu” va sorgir com a compensació pels inconvenients causats per les obres de remodelació del Passeig Marítim de Sant Joan de Déu. Per poder participar en aquesta convocatòria, els establiments aspirants havien de fer una inversió mínima de 18.000 euros i en podien rebre fins a 3.000 com a subvenció.

Aquesta línia de subvencions està orientada, segons ha explicat la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Helena Rubio, Lluïsa Lastra, a potenciar l’activitat econòmica “per fer front a l’actual situació de crisi, que ha afectat a tots els sectors, però molt especialment al petit comerç”.