Les activitats de la Castanyada comencen aquest divendres, 23 d'octubre

22/10/2015

Les activitats de la Castanyada 2015 comencen a Calafell aquest divendres, 23 d'octubre. A partir d'aquesta data i fins a l'1 de novembre, podrà visitar-se l'exposició del concurs de dibuix de la Castanyada a les dependències municipals de la Platja de Calafell, al carrer Sant Pere.

El programa d'activitats organitzat pel Patronat Municipal de Turisme és el següent:

Dissabte, 31 d'octubre de 2015

de 10 a 14 h i de 17 a 20 h: Castanyeres a la plaça Pau Casals i al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu (al costat de la Confraria de Pescadors), a càrrec dels alumnes dels instituts La Talaia i Camí de Mar

de 10.30 a 13.30 h: Tallers infantils de la Castanyada, al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu (al costat de la Confraria de Pescadors)

a les 17 h: Xocolatada infantil, al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu (al costat de la Confraria de Pescadors). Organitza Centro Cultural Los Califas

tot seguit, espectacle d'animació infantil ("La festa salada"). En acabar, lliurament dels premis del concurs de dibuixos de la Castanyada.

 

Diumenge, 1 de novembre de 2015

de 10 a 14 h i de 17 a 20 h: Castanyeres a la plaça Pau Casals i al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu (al costat de la Confraria de Pescadors), a càrrec dels alumnes dels instituts La Talaia i Camí de Mar

a les 12 h: a la plaça Pau Casals, espectacle de la Castanyada ("Marrameu")

 

També el Túnel del Terror

D'altra banda, el Túnel del Terror torna un any més a Calafell amb motiu de la festa de la Castanyada i del Halloween. S'oferirà els dies 24, 25 i 31 d'octubre i 1 de novembre, a les dependències municipals de la Platja, en horari d'11 a 13 h i de 18 a 21 h. L'aforament és limitat, concretament seixanta persones com a màxim per hora.

El Túnel del Terror és una iniciativa de les associacions d'empresaris i comerciants del municipi i de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament. Per això, per accedir-hi cal portar un tíquet de compra de qualsevol establiment local, d'un import mínim de cinc euros. Per cada tíquet podran entrar fins a tres persones. L'espectacle és produït per Inquietud i La Porta de Fusta.

 

Finalment, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, se celebrarà la Nit del Terror al carrer Monturiol, organitzat pels establiments de lleure nocturn d'aquest carrer.