Nova edició del Calafell Shopping Night el proper cap de setmana

24/08/2016

Calafell celebrarà aquest proper cap de setmana una nova edició del Shopping Night, el certamen comercial estrenat ara fa un any i que s’ha celebrat ja en dues ocasions amb un gran èxit. La major part d’establiments de l’illa de vianants de la Platja romandran oberts fins a la mitjanit, amb ofertes i grans oportunitats. A més, hi haurà música en viu i una animació de carrer molt especial: la dels artistes del Circ Raluy, que aquests dies està instal·lat al municipi.

Les ofertes comercials es faran al llarg de tot el dia, no tan sols a la nit, segons els establiments. Com a reforç de la campanya, els carrers de l’illa de vianants s’ambientaran amb decoració i il·luminació. I l’animació al carrer es reforçarà amb un espai d’atraccions infantils i inflables a la placeta del costat de la confraria de pescadors.

“El comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors, sobretot en aquests temps de crisi”, explica la regidora de Comerç, Lluïsa Lastra.

El Shopping Night és organitzat per l’Ajuntament i per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell. “L’any passat, va ser un èxit. Vam tornar-hi el juny passat, i també va anar molt bé. I ara hi tornem, tot dipositant de nou la nostra confiança en aquesta proposta”, afegeix Lastra.