Obertes fins al 17 de setembre les inscripcions per a l’onzè mercat d’intercanvi i segona mà

06/09/2016

L’Ajuntament ha obert les inscripcions per participar en l’onzena edició del mercat d’intercanvi i segona mà. El termini per apuntar-s’hi estarà obert fins al proper 17 de setembre. La inscripció pot fer-se presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) o de forma telemàtica en aquest enllaç.

Aquesta edició del mercat se celebrarà el proper 1 d’octubre, dissabte, al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, entre els carrers Nervión i Besòs, al nucli de Segur de Calafell.

El mercat d’intercanvi i segona mà té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització. La idea és donar una nova vida als objectes als quals donem poc o cap ús. Aquestes objectes poden ser intercanviats o venuts (el preu és lliure) entre les persones que munten parada i els assistents. Fidel al seu objectiu, el mercat admet únicament persones particulars, no comerciants professionals.

Es va posar en marxa l’any 2012 i se’n celebren dues edicions anuals: una, a la primavera-estiu, i l’altra, a la tardor. Des de fa algunes edicions, a més, el certamen s’ubica als diferents nuclis del municipi, sempre en indrets molt cèntrics i concorreguts.