Segur de Calafell celebra la Fira de Sant Miquel aquest cap de setmana

21/09/2016

Segur de Calafell celebrarà aquest cap de setmana, 24 i 25 de setembre, la setena edició de la Fira de Sant Miquel. El certamen comptarà amb 40 carpes d’exposició i, com a novetat, també amb una desena de furgonetes de menjar, un model comercial de moda que permetrà donar a la fira un fort caràcter gastronòmic. Però també hi haurà altres activitats musicals, culturals, infantils..., a més, evidentment, de l’activitat comercial.

El recinte firal ocupa la plaça Mediterrani, l’avinguda Catalunya i la plaça Pau Casals. Tant dissabte com diumenge obrirà a les 11 del matí i continuarà, de forma interrompuda, fins ben entrada la nit. No s’aturarà al migdia, ja que hi haurà activitats musicals i de degustació.

El programa és el següent:

Dissabte 24 de setembre

11 h: Obertura

11:30 a 13 h: Kids & Family (animació infantil i màgia)

13 h: L’hora del vermut

14 a 16 h: Pícnic musical

17 h: Exhibicions i jocs infantils

19 h: Presentació escola de ball Theatre dance school del Vendrell, amb zumba, coreo dance i salsa i bachata

21 h: Música en viu, amb Pájaros Mojados

23 h: DJ Tatiana (top hits)


Diumenge 25 de setembre

11 h: Obertura

11:30 a 13 h: Kids & Family (animació infantil i màgia)

13 h: Pícnic electrònic

14 a 16 h: Petit gourmet, Delicatessen, by food truck

17 h: Exhibicions i jocs infantils

18 h: Espectacle de zumba

19 h: Música en viu

21: DJ en directe


El perquè d’una fira

Un cop acabat el període de màxima activitat turística, la fira de Sant Miquel “té com a objectiu promocionar els comerciants, artesans i professionals de Calafell i comarca, els seus productes i tendències”, explica la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Calafell, Lluïsa Lastra. 

La Fira de Sant Miquel és un històric certamen comercial de Segur de Calafell que havia deixat de celebrar-se el 1998 i va ser recuperada l’any 2010. A més d’un aparador econòmic, és també un signe d’identitat d’aquest nucli calafellenc. Des que va ser recuperada, en algunes edicions ha tingut un perfil temàtic, bé per sectors o activitats, bé per referències socials i locals. Amb el temps, s’ha consolidat com una fira local i comarcal de caire multisectorial.

Organitzen l’associació de comerciants i empresaris Segur Centre i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calafell.