El grup del Baix Penedès Killmelater, a la final del concurs televisiu Puro Cuatro

28/12/2012

El grup de rock Killmelater, format per músics de Calafell i El Vendrell, ha entrat a formar part de la fase final de selecció per participar en el concurs de talents “Puro Cuatro”, de la cadena de televisió Cuatro. D’entre els 20 grups que han estat seleccionats per a aquesta fase final, ara els internautes decidiran quins són els 10 grups que finalment concursaran en el programa.

Els internautes tenen fins al dia 6 de gener per votar, a través de la pàgina web del concurs, aquell grup que volen que participi al programa. De moment, Killmelater està en vuitena posició.

Killmelater s’ha presentat en aquest concurs amb el videoclip “Lake on Tears”, que es pot veure en el web de Puro Cuatro. El grup del Baix Penedès va ser escollit entre més de 500 grups de rock que aspiraven a participar en el programa. “Puro Cuatro” és concurs de talents que organitza la cadena Cuatro per donar a conèixer grups de música. En el programa, un jurat format per experts serà qui decideix finalment qui guanya el concurs.

D’altra banda, Killmelater també ha anunciat que necessita públic per participar en el seu proper videoclip, que gravarà aquest proper dissabte, 30 de desembre, a les 17h., darrere del Castell (al costat del CEIP “El Castell”). Els interessats a participar en el videoclip s’han de presentar directament al lloc de gravació.

Kill Me Later està format per Oriol Moya (bateria), Nacho Beltramí (teclat i veus), Pablo Monterde (baix) i Salvador Minguijón (guitarra i veu). És un grup de rock influenciat per les grans bandes dels 70: Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, etc. Durant els seus 6 anys d'existència ha gravat dues maquetes i un disc (Masterplan, autoeditat). En aquest temps han estat finalistes a desenes de concursos musicals i n'han guanyat 5, incloent el premi "Millor Grup de Catalunya" al concurs de música de Badalona. La seva música està disponible a Spotify i iTunes.