El pregó de Montse Civit obre demà divendres la festa major de Segur de Calafell

10/08/2017

El pregó de Montse Civit obrirà demà divendres, 11 de juliol, els acts de la festa major de Segur de Calafell. Civit és conegudíssima al nucli de Segur, està vinculada a moltes de les seves entitats i des de fa algun temps és la presidenta de la Penya Blaugrana. L’acte del pregó serà a les 21.30 hores, a la plaça del Port.

Prèviament, a les 20 hores i també a la plaça del Port, hi haurà una classe oberta de ball linial, a càrrec de Noemí Espigares, de l’Associació Feeldance. A les 20.30 hores, hi haurà una cercavila amb la Banda de Timbals i Gralles de Mas Romeu de Calafell, que recorrerà el Passeig Marítim entre el carrer Tajo i el Port.

Després del pregó, a les 22 hores, al Passeig Marítim cantonada amb el carrer Rin hi haurà l’encesa amb els Diablons Mite’ls de Calafell. I a les 22.30 hores, el Correfoc amb els Diables de Sant Boi i els Diables Guaite’ls de Calafell, que recorrerà el Passeig Marítim del carrer Besòs al carer Rin. Finalment, a les 23 hores, i de nou a la plaça del Port, tindrà lloc la festa Segur Summer Party, amb animació i disbauxa amb Leo, Yorki, Drag’s, Dj’s i altres artistes. Hi col·labora Discoteca Lou.

A partir de l’endemà, dissabte, seguirà un programa d’actes, molt centrat els caps de setmana i els festius, que es prolongarà tot l’agost i part de setembre. A finals de setembre, es reprendran les activitats, amb motiu de la diada de Sant Miquel, patró de Segur de Calafell. Entre altres, se celebrarà la Fira de Sant Miquel, a la plaça Mediterrani i l’avinguda Catalunya.

La festa major de Segur de Calafell arriba tres setmanes desprrés que acabés la festa major de Calafell, que va englobar els nuclis de la Platja i del Poble, d’acord amb el nou model festiu que va posar-se en marxa l’any passat i que ha rebut el suport majoritari del veïnat. Aquest model prolonga el període festiu al llarg de tot l’estiu i incorpora a la festa major activitats preexistents, a més d’altres de noves.  Enguany, entre Sant Pere i Sant Miquel se celebraran un total de 132 actes.