L’Ajuntament es reuneix amb les entitats culturals per planificar la programació de l’any que ve

18/11/2016

L’equip de govern de l’Ajuntament de Calafell s’ha reunit amb les entitats culturals per començar a planificar la programació de l’any que ve. La finalitat de la trobada, una de les que se celebren periòdicament, era recollir les propostes i idees de les entitats, en particular de les noves activitats que moltes d’elles volen impulsar.

Sobre la taula hi ha hagut iniciatives com una revetlla de Sant Joan que vol organitzar la colla de Diables Guaite’ls, o la festa de Santa Cecília que ha impulsat el Cor-Orfeó Calafellenc i que se celebrarà el propers 26 i 27 de novembre.

Un dels compromisos més importants de l’actual govern és aconseguir una programació unificada que inclogui tots els actes que organitzen les diferents regidories, així com els de les entitats. Amb això, que ja s’ha aconseguit en bona part, però encara no totalment, aquest 2016, es vol evitar la dispersió que hi havia i la reiteració d’activitats en les mateixes dates, que sovint es trepitjaven, mentre en algunes èpoques no n’havia pràcticament.

“Que tinguem un Calafell autènticament de tot l’any depén també que les activitats culturals, festives o de promoció econòmica o turística, estiguin ben distribuïdes al calendari. I tant per als residents com per als visitants que rep el nostre municipi”, indica l’alcalde, Ramon Ferré.

L’alcalde afegeix que “la nostra intenció és que hi hagi al menys una activitat de gran format o gran repercussió un cop al mes” i que “hem de garantir que la vida que donen totes les activitats, grans i petites, es mantingui al llarg de tot l’any”.