L’encesa dels llums, aquest vespre, dóna el tret de sortida al cicle de Nadal a Calafell

09/12/2016

L’encesa de l’enllumenat ornamental dóna el tret de sortida, aquest vespre, al cicle de Nadal a Calafell. L’acte institucional serà a les 18 hores, a la cruïlla dels carrers Vilamar i Sant Pere, al nucli de la Platja, tot i que l’encesa serà general i simultània a tot el municipi. Allí mateix hi haurà una altra activitat: la possibilitat de fer-se una foto amb els elfs de “La Fábrica de Navidad”.

El cicle de Nadal ha tingut dos preliminars en els darrers dies. En concret, la sortida a la muntanya per anar a buscar el tió de la plaça de Catalunya i una visita guiada al Castell de la Santa Creu, dins de la programació “Un Nadal històric”. Tanmateix és a partir d’avui i aquest cap de setmana que comença el gruix del programa de Nadal al municipi, sota el lema “Viu el Nadal a Calafell”.

En concret, dissabte i diumenge obre portes una nova edició del Mercat de Nadal, que se celebra al centre del nucli de Segur, a l’avinguda Catalunya i la plaça Mediterrani. Hi haurà parades de productes nadalencs, així com d’altres objectes i serveis.

El “Viu el Nadal a Calafell” es prolongarà fins al 5 de gener, amb tota mena d’activitats, moltes de les quals es desenvoluparan als monuments i museus. Una de les més importants, serà el Parc Nadalenc, que tindrà lloc al Mercat Vell del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, amb una programació reforçada d’activitats per a infants i joves.

El cicle de Nadal de Calafell té la col·laboració de les entitats culturals i socials del municipi. A més, cal recordar que hi ha entitats, sobretot a les urbanitzacions, que organitzen altres actes nadalencs, sobretot relacionats amb el lliurament de cartes als patges reials o al Pare Noel. Aquí trobareu el detall de la programació (activitats, horaris, escenaris...).

D’altra banda, recordem que del 16 de desembre al 8 de gener, Calafell celebra el “Tasta el Nadal”, les jornades gastronòmiques que arriben a la cinquena edició. Enguany hi participaran tretze restaurants. Cadascun oferirà un menú amb preu tancat, basat en plats típics d’aquesta època de l’any. Hi ha diferents preus, els més econòmics no són gaire diferents dels d’un menú del dia, de forma que és una oferta assequible per a tothom. En aquest enllaç hi trobareu més informació.