L’Oficina de Català de Calafell organitza tallers per repassar i aprendre diverses tasques

10/10/2016

L’Oficina de Català de Calafell posa en marxa una oferta complementària als cursos de llengua general ja iniciats aquesta tardor, basada en tallers per repassar i aprendre a fer determinades tasques en català. Els tallers tenen una durada més curta que els cursos generals, d’entre 6 i 20 hores, i permeten adquirir coneixements molt diversos, sempre relacionats amb la llengua catalana. 

Per exemple, els tallers “Redacció de cartes i correus electrònics” i “Escriure català a les xarxes” pot interessar a empresaris i comerciants per a la seva activitat comunicativa. O el taller “Com fer presentacions orals”, per a alumnes de batxillerat o emprenedors que hagin de presentar un projecte o treball de carrera.

També s’ofereix un curs de redacció i un taller per conèixer llocs web i aplicacions per al mòbil que ajudin a escriure millor el català. Finalment, també hi ha un curs elemental de conversa, per guanyar fluïdesa.
 
Les inscripcions es fan a Cal Bolavà (avinguda de la Generalitat, 1, de Calafell) fins al 14 d’octubre, de dilluns a dijous de 10 a 2/4 de 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, o al telèfon 977 699 078.