La Biblioteca Ventura Gassol organitza una sortida al Gran Teatre del Liceu

25/05/2017

La Biblioteca Ventura Gassol de Calafell participa enguany, a través del seu club de lectura, en el programa LiceuBib. Aquesta iniciativa busca acostar l’òpera a diferents públics i inclou una sortida al Gran Teatre del Liceu, per veure un títol sobre el qual abans s’han fet activitats a la biblioteca participant.

En aquest cas, l’obra escollida és “Don Giovanni”, una obra mestra de Wolfgang Amadeus Mozart, que es basa en el mite de Don Joan. El proper 6 de juny Pol Avinyó, divulgador musical del Liceu, serà al centre cívic Cinema Iris per fer una xerrada, que explicarà els trets principals de l’òpera per entendre-la millor. La xerrada serà a les 19 hores i l’entrada, gratuïta. I el 14 de juny, a les 18.30 h, a la Biblioteca, es farà una sessió del club de lectura de narrativa sobre l’obra teatral “Don Joan o el festí de pedra”, la versió del mite de Molière.

Finalment, el 20 de juny serà la sortida al Liceu. Les localitats costaran 75 euros, un preu força atractiu ja que estan en una excel·lent situació, i amb bona visibilitat, i el descompte és imortant: a taquilla no baixarien de 150 euros. Hi haurà transport en autobús des de la biblioteca al Liceu i tornar, per 12 euros més. No cal ser membre del club de lectura per poder adquirir entrades o anar a la xerrada del dia 6 de juny. Podeu demanar més informació i reservar localitats a la mateixa Biblioteca, fins al 2 de juny.