Nova activitat cultural a Calafell: celebració de la festivitat de Santa Cecília

25/11/2016

Calafell afegeix aquest cap de setmana una nova activitat a la seva programació cultural. És la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, que convoquen algunes de les entitats musicals del municipi, encapçalades pel Cor-Orfeó Calafellenc, que és l’entitat degana de Calafell.

L’Ajuntament de Calafell dóna suport a aquesta nova activitat, que es desenvoluparà dissabte i diumenge, dies 26 i 27 de novembre, al nucli antic. A més de l’organització del Cor-Orfeó Calafellenc, hi col·laboren el Cor Parroquial de la Santa Creu, el grup d’havaneres Veles i Vents, la Coral Llebeig, Les Tirantinaires i l Banda de Timbals i Gralles de Mas Romeu. Els actes tenen també el suport de la Diputació de Tarragona.

El programa és el següent:

Dissabte, 26 de novembre

19.30 h, al Celler de Cal Bolavà
Presentació del llibre del Cor-Orfeó Calafellenc


Diumenge, 27 de novembre

10.15 h, a la plaça de Catalunya
Concentració.

10.30 h, pels carrers del nucli antic
Cercavila amb la imatge de Santa Cecília, a càrrec de la Banda de Timbals i Gralles de Mas Romeu. Es convida  a participar a tot el veïnat.

11.00 h, a l’església de la Santa Creu
Ofici solemne, cantat pel Cor Parroquial de la Santa Creu. Durant la missa, tindrà lloc la benedicció de la imatge de Santa Cecília.

12.00 h, a la plaça de Catalunya
Concert a càrrec de la Coral Llebeig, el grup d’havaneres Veles i Vents i el Cor-Orfeó Calafellenc.

A continuació, a la plaça de Catalunya
Vermut musical

14.00 h, a la plaça de Catalunya
Dinar popular, amenitzat per Les Tirantinaires.

A continuació, a la plaça de Catalunya
Ball de fi de festa, a càrrec de La Clau de Sol

 

Afectacions al trànsit

Amb motiu d'aquests actes, hi haurà algunes afectacions de trànsit. En concret, la Plaça de Catalunya serà tallada, diumenge, entre les 9.30 hores i la finalització de l'activitat, aproximadament cap a les 18.30. En aquest mateix horari, quedarà tallat el carrer Torredembarra, excepte per als veïns, ja que no es podrà accedir a la Plaça de Catalunya. Durant la cercavila del matí no s'arribaran a tallar els carrers pels quals passi, però la circulació de vehicles que hi passin serà segurament lenta.