Un curtmetratge sobre el món iber es rodarà a la Ciutadella de Calafell aquesta tardor

14/09/2016

Un projecte audiovisual que combina ficció i recreació històrica es rodarà aquesta tardor amb la Ciutadella Ibèrica de Calafell com un dels seus principals escenaris. En sortirà un curtmetratge que porta per títol “III a.C.”, i que, segons els seus promotors, és una història ambientada en l’època dels ibers i narrada des del punt de vista de dos nens, que en són els protagonistes.

Al projecte s’hi ha incorporat un equip artístic amb actors de primera línia, alguns dels quals calafellencs: Carlos M. Reyes, Àngels Lopez, Lluís Altes, Xavier Serrat, Quim Toldrà, Daniela Lucas, Victor Benjumea, Anabel Tutusaus, Pilar Sardà, Joan Scufesis, Biel Duran, Esther Anyó, Oliver Novelles...

També compta amb l’assessorament i participació de diversos grups de recreació històrica, entre ells Ibercalafell, a més d'equips de Sevilla, Terrassa, València i Torredembarra. I té el suport de l’Ajuntament de Calafell.

El projecte es finança mitjançant micromecenatge. S’hi poden fer aportacions econòmiques mitjançant la plataforma Verkami, tot clicant en aquest enllaç. Els promotors del curtmetratge es posaran en contacte en els propers dies amb empresaris i comerciants locals per si s’hi volen involucrar.