Un llibre recull en imatges els 5 darrers anys del Club Patí Calafell a l’OK Lliga

23/04/2017

El fotògraf Jordi Montserrat ha publicat aquest Sant Jordi el llibre “Club Patí Calafell 2011-2016. 5 anys a OK Lliga”. L’obra recull en imatges els darrers cinc anys de la vida de l’entitat, centrats en les cinc temporades que el primer equip d’hoquei patins va disputar a la màxima categoria estatal.

Segons Montserrat, “el llibre dóna la importància que es mereix als cinc anys a l’OK Lliga, però sense oblidar el present i futur del Club Patí”.

El llibre comença recordant l’ascens a la màxima categoria la temporada 2010-2011, amb fotografies del partit decisiu contra el CP Monjos i de la rua per celebrar aquest triomf, així com també l’ascens de l’equip de Segona Catalana a Primera Catalana.

A continuació, el llibre fa reviure, temporada a temporada, alguns dels partits d'aquells 5 anys a OK lliga, tot permetent recordar els jugadors i l'equip tècnic que han defensat els colors del Club Patí en aquesta etapa històrica, i, a la vegada, fent reviure l'ambient de suport a l'equip que va viure’s al pavelló Joan Ortoll.

El llibre també rememora altres fites importants que ha viscut el Club Patí Calafell durant aquesta època, com el debut a la competició europea, concretament la participació a la copa de la CERS contra l'Sporting Clube de Portugal la temporada 2014-2015, o l'homenatge a Vicente Weiler al final d'aquella mateixa temporada.

Com no podia ser d'altra manera, el llibre acaba destacant el present i futur del club patí amb fotografies del primer equip -que enguany juga a Primera Divisió-, de tots els equips de club i del festival de la secció de patinatge artístic (concretament hi ha fotografies dels festivals de patinatge de 2014, 2015 i 2016).

En total, el llibre té 124 pàgines, en les quals hi apareixen unes 600 fotografies. Està disponible a l'oficina del club, al pavelló Joan Ortoll, un exemplar de mostra per consultar. Allí mateix es encarregar. El preu promocional per a Sant Jordi 2017 és de 23 euros, més 2 euros de donatiu pel club.

Xavier Palau, president de l’entitat, ha manifestat: “La Junta del Club Patí Calafell se sent orgullosa d’aquest llibre recull de fotografies de Jordi Montserrat”. Ha afegit: “No estem menys satisfets de representar els setze equips d’hoquei que tenim actualment junt amb els 49 patinadors i patinadores de la secció de patinatge artístic, que són el present i futur del nostre club”.