Uns apartaments turístics de Calafell acolliran el cap de setmana vinent una experiència d’art contemporani

13/12/2016

Els apartaments turístics Mandala acolliran el proper cap de setmana una original experiència d’art contemporani. 19 artistes “ocuparan” espais d’aquest establiment, situat al carrer Vilamar 33 de Calafell, i la seva obra, efímera, podrà ser visitada.

El projecte porta el nom de “Apartament 33” i, segons els seus promotors, és un espai de trobada entre artista i espectador, en un entorn particular, un edifici d’apartaments turístics. Segons el seu responsable, Carles Mera, de divendres a diumenge s’hi podran veure dinou propostes artístiques, que “ocuparan els diferents espais, entre la cuina i el lavabo, entre el dormitori i l’escala, en espais qualsevols que podrien ser a casa nostra. Volem omplir els entorns més casolans, íntims, quotidians, d’art contemporani”.

Mera afegeix que “Apartament 33 vol posicionar-se com un esdeveniment artístic efímer, com una plataforma per impulsar la creació artística contemporània per mitjà de la difusió, intercanvi i creació de projectes artístic-culturals”.

Els 19 artistes participants en l’experiència són Abdellah Ahaddaf, Sílvia Angelet, Vicky Benítez, Àlvar Calvet, Ro Caminal, Alexandra Garcia, Montse González Papiol, Magda Guillén, Aura Gumà, Lurdes Juncosa, Edita Kadiric, Xavi Millán, Marc Quintana, Roser Oter, David Ribas, Miquel Sabaté, M. Josepa Sans, Jordi Santacana i Micaela Òscar Vives.

Els horaris d’aquesta activitat són els següents: divendres, 16 de desembre, de 19 a 24 hores; dissabte, 17 de desembre, i diumenge, 18 de desembre, d’11 a 22 hores. Algunes de les accions artístiques seran en directe, a hores determinades.