Calafell celebra aquest proper pont la Castanyada i el Halloween amb diferents activitats

27/10/2016

Calafell arrenca a partir d’aquest dissabte quatre dies de pont en què se celebraran diferents activitats relacionades amb la Castanyada i el Halloween. Les parades de castanyes, el túnel del terror o la festa tematitzada a la zona de lleure nocturn del municipi seran algunes de les activitats previstes.

Les tradicionals parades de castanyes, plantades pels alumnes dels instituts locals, estaran en indrets estratègics, com la plaça del Port de Segur o la placeta de la Confraria de Pescadors, entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre. Els horaris de venda seran de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Dissabte 29, a més, hi haurà una xocolatada l’espectacle infantil “Marrameu”, a partir de les 17 hores a la placeta de la Confraria de Pescadors. I el dia 31, al llarg de tota la jornada, l’illa de vianants de la Platja de Calafell acollirà activitats al carrer, com tallers d’animació, pinta-cares i el “trick or treat” del Halloween.

El Mercat Vell serà, de la seva banda i del 29 d’octubre a l’1 de novembre, l’escenari del Túner del terror. Hi haurà passis de les 18 a les 22 hores. Es pot aconseguir un descompte de fins al 50% del preu de l’entrada comprant a algun dels establiments adherits a aquesta activitat, que té el suport de les entitats de comerciants de tot el municipi.

D'altra banda, l’associació de veïns de la urbanització Calafell Park ha organitzat una festa de Halloween per a la tarda i la nit del 31 d’octubre. Els actes començaran a les 17 hores, al parc infantil del bari, amb jocs infantils. A les 19 hi haurà xocolatada i, a continuació, un repartiment de dolços de Halloween. A les 21.30 hores, hi haurà un sopar al Casal i, tot seguit, ball fins a la matinada. Es poden fer reserves al mateix Casal o trucant al 678 258 639.

L'Associació de Veïns La Muntanya de Mas Romeu ha organitzat la tercera edició del Passatge del Terror. Serà la nit del 29 d'octubre, a partir de les 21.30 hores al recinte de la piscina. L'entrada serà d'1,5 euros.

I finalment, l'associació Calafell-Poble ha organitzat una festa de la Castanyada l'1 de novembre, d'11 a 14 hores, a la plaça de Catalunya. Hi haurà castanyes, la visita de la castanyera, xerinola per als més petits i un espectacle infantil a càrrec de Xip Xap Party. Hi col·laboren els establiments i grups culturals del nucli antic.