El cor orfeo canta nadales als pessebres del municipi

24/12/2007

Aquest diumenge, i com ja va sent tradició els darrers anys, el Cor Orfeó Calafellenc va cantar diferents ‘nadales’ als domicilis dels veïns que s’han inscrit al concurs de Pessebres que cada Nadal organitza la Regidoria de Cultura. D’aquesta manera, l’ambient nadalenc és palès amb la cantada dels components del Cor Orfeó.

A més, el Cor Orfeó Calafellenc oferirà el seu tradicional ‘Concert de Nadal’ el pròxim dia 29 a l’església de la Santa Creu. Serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda quan, per començar interpretaran els temes ‘Ay linda amiga’, ‘Amor que tens ma vida’, ‘Fidels atenseu-vos’, ‘El noi de la mare’, ‘El desembre congelat’ i ‘Ave verum Corpus’, aquest darrer tema de Mozart. Els tres primers són anònims que es van començar a cantar entre els segles XVI i XVIII. A continuació la soprano solista Vanesa Cañizares, oferirà altres tres cançons de Nadal, per donar pas al conjunt de música de cambra ‘Sons a Trio’, que oferirà ‘Sonata a tres Rv.72’ de Vivaldi i ‘Trio Sonata en Do major’ de Teleman, a més d’una nadala encara per determinar.
La jornada de cant coral nadalenc del Cor Orfeó Calafellenc clourà amb el cant comú final ‘Joia en el món’ de Häendel.

Els components del Cor Orfeó Calafellenc mantenen les tradicionsEl Cor Orfeó Calafellenc oferirà el concert de Nadal aquest dissabte