Calafell i Cunit plantegen nous horitzons de col·laboració en el Centre de Formació d’Adults M. Dolors Paul

17/04/2015

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la regidora de Cultura i Ensenyament, Sandra Suàrez, i la regidora d’Hisenda, Montse López, han visitat el Centre de formació d’adults M. Dolors Paul de Cunit, on s’han interessat per l’oferta formativa i el servei que aquest centre presta als usuaris.

 

En el transcurs de la visita, l’alcalde i regidores han mantingut una trobada amb el regidor d’Ensenyament de Cunit, Jaume Casañas, i el director del Centre de Formació d’Adults, Ramon Paraiso.

 

A més d’explicar el funcionament de l’escola, els reconeixements com a centre oficial de formació per a adults i de l’oferta formativa, s’ha posat sobre la taula l’interès d’anar un pas més enllà i estudiar la viabilitat de buscar alternatives per tal de col·laborar en la prestació del servei de formació d’adults a ambdós municipis.

 

Actualment l’Escola de Formació d’Adults de Cunit compta amb el 80% d’usuaris de Cunit i el 20% restant de municipis veïns, entre els quals està Calafell.

 

Per això, el regidor d’Ensenyament de Cunit Jaume Casañas considera “que pot esdevenir molt interessant buscar escenaris de col·laboració entre els dos municipis. L’objectiu passa per sumar esforços per tal d’oferir un servei més complet i adaptat a les necessitats i requeriments de la ciutadania”.

 

Per la seva part, la regidora d’Ensenyament de Calafell, Sandra Suárez, explica que “el model d’escola d’adults que té avui Cunit és interessant des del punt de vista formatiu, i també perquè permet oferir noves oportunitats per a millorar el currículum personal en una època en la qual la formació és clau per a accedir al món laboral”.