Dia Mundial de l’Alimentació Saludable als instituts de Calafell

09/10/2013

Calafell celebrarà el Dia Mundial de l’Alimentació fomentant els hàbits alimentaris saludables entre els alumnes dels instituts la Talaia de Segur de Calafell i el Camí de Mar de Calafell.

Com es ve fent des de l’any passat, les regidories de Joventut i Salut de l’Ajuntament de Calafell han volgut celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació amb uns esmorzars saludables que tindran lloc el dia 11 d’octubre a l’ Institut la Talaia el dia 18 d’octubre a l’ Institut Camí de Mar.

Els esmorzars consistiran en mostrar als alumnes com preparar-se de forma senzilla i ràpida un esmorzar saludable. S’oferirà als estudiants cinc taules amb cinc esmorzars diferents, un per cada dia de la setmana. Cada alumne podrà escollir la taula. Una vegada l’alumne hagi escollit la taula se li explicarà com fer-se l’esmorzar, les propietats que els aporta per la salut i se li facilitarà un tríptic amb la informació dels cinc esmorzars proposats per tal que

Durant els esmorzars es comptarà amb la col·laboració de l’Ampa de l’ Institut la Talaia, dels alumenes de batxillerat de l’ institut Camí de Mar i de l’empresa Dolçmat, que repartirà sucs de fruita.