Festa de l’Home dels Nassos a Calafell

02/01/2013

Calafell va celebrar, el passat 31 de desembre, la Festa de l’Home dels Nassos, dins la programació de Nadal en Família, que organitzen les regidories d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Calafell.

Una cercavila de gegants va passejar-se pels carrers de la Platja de Calafell, amb tot un seguici de pares, mares i nens que els acompanyaven. La cercavila va acabar al passeig marítim, al costat de la Confraria de Pescadors, on la companyia Txè Teatre, va fer un espectacle d’animació infantil per explicar als més petits en què consisteix el dia de l’Home dels Nassos.

Enmig de l’expectació dels nens i nenes que eren presents a l’espectacle, va aparèixer el personatge de l’Home dels Nassos, que va convidar els espectadors a posar-se un gran nas, i celebrar tots junts aquesta festa tan tradicional.

Així mateix, i fins al 5 de gener, continuen els “Matins a la Plaça” i les “Tardes al Teatre”, que formen part del Nadal en Família. Als matins, cada dia un plaça del municipi és l’escenari on es desenvolupen tallers i activitats infantils. I per la tarda, el Teatre Auditori acull espectacles de cinema o animació per a tota la família. Per accedir al Teatre fer una aportació al Banc d’Aliments.