La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, inaugura l'institut La Talaia de Segur de Calafell

17/10/2017

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Clara Ponsatí, ha inaugurat, aquest dilluns 16 d’octubre, l’institut La Talaia de Segur de Calafell. El nou centre té una superfície construïda de 4.300 metres quadrats i ha suposat una inversió de més de sis milions d’euros.

La titular d’Ensenyament ha descobert la placa inaugural i posteriorment amb l’alcalde del municipi, Ramon Ferré, i el director del centre, Josep Almena, n’ha visitat les instal·lacions. També hi ha assistit el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el director general de Centres Públics del departament d'Ensenyament, Antoni Massegú, i la directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Imma Reguant.

L'institut La Talaia té prop de 500 alumnes matriculats d’ESO, batxillerat, i un cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i floristeria, i compta amb una plantilla de 50 professors. El nou centre disposa de biblioteca, 2 tallers de Tecnologia; 2 aules d’Informàtica; 2 laboratoris; aula de Plàstica; aula d’Arts escèniques; 2 aules de Música i pista poliesportiva, entre d’altres.