Musical Chicago, interpretat pels alumnes d’ESO de l’Institut la Talaia

29/05/2015

Els alumnes d’ESO de l’Institut la Talaia de Segur de Calafell van representar dimecres i dijous, 27 i 28 de maig, el musical Chicago amb un Teatre Auditori Joan Colet ple de gom a gom.

El musical estava format per més de 160 alumnes, un gran equip de professorat, més el suport de diversos departaments de l’Instiut i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell.

Els protagonistes del musical eren alumnes de 4rt d’Eso, que aquest any ja acaben el cicle, i que a la vegada amb el preu de l’entrada, 3 euros, recollien diners pel viatge de final de curs.

Chicago va estar adaptat per part del professorat responsable del projecte i coordinat per Cristina Castellnou, tant pel que fa a la coreografia com també el text i cançons, ja que tot el musical que els alumnes de l’Institut la Talaia van interpretar estava en català, reafirmant així l’ús del català al centre.

Aquest musical està inclòs dins les optatives curriculars (de teatre, arts escèniques música i dansa) adreçades alumnes de 1r a 4t d’Eso i fomenta a tots els alumnes d’aquesta optativa: el treball en equip, la disciplina, la memòria, les eines de comunicació i dicció i el ball, entre moltes altres coses.

Fa sis anys que l’Insitut la Talaia dur a terme aquest projecte d’arts escèniques únic a tota la província de Tarragona i que pretént que amb la construcció del nou edifici del centre es pugui implantar el batxillerat artístic en les dues modalitats: la de música -dansa i la visual - plàstica.