La generalitat atorga dues subvencions de 370.000 euros per a les llars d´infants de calafell

02/11/2005

Calafell, 2 de novembre.- La Direcció General de Centres Educatius de la Generalitat de Catalunya ha atorgat dues subvencions, de 370.000 euros cadascuna, per a les llars d’infants de Calafell. Aquestes subvencions permetran cobrir gran part del cost que ha suposat construir aquestes dues escoles.
La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Calafell ja va sol.licitar, el 31 d’octubre de 2003, una subvenció per dur a teme la construcció de les llars d’infants municipals. En un primer moment li va ser atorgada una subvenció de 138.750 euros per a cadascuna de les dues escoles bressol, però més tard, al saber que podia optar a una altra de més valor, va renunciar a la primera, amb el conseqüent risc que això suposava.
Ara li ha estat concedida una nova subvenció que té un valor de més del doble de diners que l’anterior i que, per tant, “permetrà cobrir el 60% del cost de les obres de construcció de les llars d’infants de Calafell”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Miquel Roso.
Les llars d’infants muncipals de Calafell, “Els Terrossets” i “El petit trenet”, es van inaugurar el passat setembre. Cadascuna d’elles disposa de 74 places per a nens i nenes de zero a tres anys, i la seva construcció va suposar un gran esdeveniment per al municipi, ja que en els últims anys l’augment demogràfic va fer augmentar substancialment la demanda escolar.