Calafell acull aquest cap de setmana un torneig de volei platja amb participants d’arreu de Catalunya

27/05/2016

Aquest cap de setmana, del divendres 27 al diumenge 29 de maig, es durà a terme el I torneig de vòlei-platja KDM Beach Volley Cup, organitzat per KDM Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell, a les platges del municipi, entre els carrers Monturiol i Àngel Guimerà en un espai que adequat expressament per a la competició.
 
Després de l’èxit del torneig Beach Volley Tour que KDM Events ha organitzat els dos últims anys a Calafell, l’entitat es va marcar un nou repte, organitzar el KDM Beach Volley Cup un torneig pensat per a equip de clubs amb jugadors i jugadores menors d’edat, d’entre 11 i 18 anys (categories infantil, cadet i juvenil).
 
Més de 100 jugadores participaran en aquesta primera edició del KDM Beach Volley Cup. L’organització ha superat el repte marcat i la pròpia competició es realitzarà entre el dissabte i el diumenge. Dissabte matí i tarda i diumenge al matí es jugaran la fase classificatòria i a partir de mig matí de diumenge es realitzaran els partits de classificació amb quarts, semifinals i les finals, que es jugaran a les 5 de la tarda de diumenge. Un cop acabades es realitzarà l’entrega de medalles i trofeus que es preveu que es realitzi diumenge al voltant de les 6 de la tarda.

Divendres a la tarda és el dia d’arribada dels equips participants i durant la mateixa tarda cada equip podrà gaudir d’una hora i mitja de pista per realitzar els entrenaments. A més dels partits, que es jugaran dissabte i diumenge, durant el cap de setmana també s’han organitzat diversos concursos per a que les jugadores i els equips puguin demostrar la seva habilitat amb la pilota de voleibol.
 
Al KDM Beach Volley Cup hi participaran equips del CV Ametlla del Vallès, l’Institut Sagrada Família de Sabadell, l’Institut Els Gorgs de Cerdanyola del Vallès, l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Barcelona, l’Escola Santa Dorotea de Barcelona i l’AEE Institut Montserrat de Barcelona, de les categories infantil, cadet i juvenil femení que passaran tres dies allotjats a l’hotel Solimar de Calafell.

Segons la regidora d’Esports, Maite González, “aquesta competicio és un nou exemple de com l’esport té un component econòmic i turístic de primer ordre per al nostre municipi”. La regidora afegeix que “participants, familiars i acompanyants pernoctaran a Calafell durant tres dies i això és un input que no podem menysprear”. En aquest sentit, González ha dit també que hi haurà competicions semblants els propers 9, 16, 30 i 31 de juliol.