Calafell dedica l’Open de Petanca a la campiona mundial Charo Inés Lizón

11/08/2017

Calafell celebrarà aquest diumenge, 13 d’agost, la primera edició de l'Open de Petanca "Ciutat de Calafell", que està dedicat a Charo Inés Lizón, esportista local que ha estat campiona mundial d’aquest esport. Serà una competició novedosa, ja que les semifinals i les finals es disputaran a cobert. Hi ha inscrites 90 parelles, provinents de vuit comunitats autònomes, així com de França, país convidat al torneig.

L’Open començarà a les 9 del matí, a l’esplanada situada a la carretera de l’Estació, davant de la comissaria de la Policia local. Cap a les 19 hores, es traslladarà al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll, on es jugarà la fase final i es farà el lliurament de premis. Segons ha explicat la tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament, Maite González, “això representa una autèntica novetat i un gran espectacle tant per al públic com per als participants”.

González ha afegit que “amb aquests al·licients i la gran afició a la petanca que hi ha a Calafell, estem segurs que aquest torneig serà un èxit i un autèntic revulsiu per als esportistes dels quatre clubs que existeixen al nostre municipi”.

Entre els participants hi haurà l’ídol local de la petanca Charo Inés Lizón, amb un palmarès espectacular. Segons la regidora, “és una dona que ha dedicat tota una vida a la petanca, una esportista d’elit, campiona del món i d’Europa i més de quaranta campionats d’Espanya”. I afegeix que “és una dona humil i excepcional a la qual encara li queda un futur prometedor fent el que més li agrada, que és ensenyar la tècnica i els valors d’aquest esport”.