El centre esportiu Vilarenc Aqua de Calafell i l’Associació de Parkinson inicien una campanya solidària

18/12/2013

El centre esportiu de Calafell “Vilarenc Aqua” durà a terme, del 30 de desembre al 8 de gener, una campanya de recaptació de fons per a l’Associació de Parkinson de les comarques de Tarragona.

Amb motiu d’aquesta campanya, Vilarenc Aqua oferirà les matrícules al centre esportiu a un preu de 15€, i per tant molt més econòmic que l’habitual de 55€, i que aniran destinades íntegrament a l’Associació de Parkinson de les comarques de Tarragona.

Així mateix, i durant tres mesos, el centre esportiu Vilarenc Aqua disposarà d’unes urnes perquè aquelles persones que ho desitgin, facin donatius destinats a aquesta causa.

Tal i com ha explicat M. Carme Martí, presidenta de l’Associació de Parkinson de les comarques de Tarragona, “la recaptació es destinarà íntegrament a les persones afectades per aquesta malaltia i als seus familiars, que sovint també requereixen el nostre suport”.

Antonio Morales, president de Vilarenc Aqua, ha apuntat que “amb aquesta campanya no només es busca recaptar diners sinó també que la gent es conscienciï sobre la problemàtica d’aquesta malaltia”.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, també ha afirmat que “és  d’agrair que Vilarenc Aqua combini les activitats esportives amb les realització de campanyes solidàries com aquesta”, i ha afirmat que “aquest centre esportiu és model de servei a la ciutadania”.

Així mateix, l’alcalde de Calafell també ha volgut agrair a l’Associació de Parkinson de les comarques de Tarragona la feina que duen a term a Calafell, en col.laboració amb l’Ajuntament de Calafell. “Feu una tasca molt important, i és per a nosaltres un honor col.laborar amb vosaltres”, ha dit Joan Olivella.

De la mateixa manera, la regidora d’Esports i Promoció Esportiva, Maite Gonzàlez, ha manifestat que “des de l’Ajuntament de Calafell també continuarem donant el suport necessari a l’Associació de Parkinson”.

Des de fa dos anys, l’Ajuntament de Calafell cedeix a aquesta associació unes instal.lacions perquè pugui fer visites concertades de manera periòdica, amb l’objectiu de poder atendre les persones del Baix Penedès afectades de parkinson. De fet, Cori Sancho, de l’Associació de Parkinson de les comarques de Tarragona, ha afirmat que “la nostra intenció és que Calafell sigui el lloc base de tota la comarca”. Sancho ha explicat que per a l’associació “és molt important donar-nos a conèixer a Calafell, perquè els afectats per aquesta malaltia són persones que sovint tendeixen a aïllar-se”.

2.000 euros recaptats en l’anterior campanya

La campanya a favor del parkinson que duu a terme Vilarenc Aqua és molt semblant a la que va dur a terme fa uns mesos amb l’associació de Lliga contra el càncer. En aquella ocasió, gairebé 200 persones es van matricular durant el període d’aquella campanya, i es va aconseguir recaptar uns 2.000 euros.

Per això, i vist l’èxit aconseguit, els responsables del centre esportiu han volgut repetir el mateix tipus de campanya. “La família de Vilarenc Aqua sempre ha tingut la voluntat d’ajudar a aquells que més ho necessiten, i per això continuarem col.laborant en aquest tipus de causes solidàries”, ha explicat Mario Ruano, del centre esportiu.