12/04/2007

Iii campionat de futbol vila calafell

III CAMPIONAT DE FUTBOL VILA CALAFELL
Calafell, 12 abril 2007.- El passat cap de setmana va tenir lloc, al recent estrenat Camp de Futbol de Calafell, el tercer Campionat Vila Calafell, en què van jugar les categories de prebenjamí, benjamí i aleví.
En la categoria d’Alevins va quedar en primer lloc el Baix Penedès, en segon el Ribes i en tercer el CF Calafell.
Dels Benjamins, el primer classificat va ser la UE Lleida, el segon va ser el Ribes, i el tercer el CF Calafell Federat.
Finalment, en la categoria de Prebenjamins, el guanyador va ser el CE Manresa, el segon el Base d’Olèrdola, i el tercer el CD Almeda.
En acabar el campionat, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora d’Esports, Sandra Bou, van lliurar els trofeus corresponents.