IV Torneig Internacional “Ciutat de Calafell” d’hoquei de veterans, aquest cap de setmana

01/07/2016

Aquest cap de setmana se celebrarà al IV Torneig Internacional “Ciutat de Calafell” d’hoquei de veterans. Organitzat per l’equip dels veterans del Club Patí Calafell, reunirà dotze equips de Portugal, Itàlia i l’Estat espanyol, entre els quals hi ha alguns dels millors combinats de l’especialitat i la categoria.

A més, el Torneig estarà dedicat a la memòria de Ferran Rodríguez Font, històric periodista esportiu del Penedès que va morir l’1 de juliol de l’any passat. Els organitzadors han volgut dedicar aquesta competició a una persona dedicada en cos i ànima a l’esport local i que creuen que mereix que se’l recordi per la seva entrega i dedicació, així com per la seva humanitat i humilitat.

Els equips participants de l’Estat espanyol seran el CP Alcañiz, la selecció d’Andalusia, el CE Noia, el FC Barcelona, el CP Vila-seca, el CP Vilanova, el CP Riudebitlles i el propi CP Calafell. D’Itàlia ve l’Amatori Hockey de Bassano. I de Portugal, l’Associaçao Academica de Amadora, el Camaradas Unidos das Fabricas i el FC Porto. En aquest elenc internacional hi ha alguns dels millors equips i jugadors de les darreres dècades, amb un palmarés, quan estaven en actiu, de primer nivell. L'Amatori Bassano és el vigent campió del torneig.

Els partits es jugaran al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” i a la pista de la vela annexa. Dissabte es disputarà la fase de grups: els primers partits començaran a les 9 del matí, i els darrers a les 8 del vespre. I diumenge, a partir de les 10 del matí, es jugaran els partits finals i els que determinaran la classificació definitiva. El lliurament de trofeus serà a les 2 de la tarda.