La Diputació aprova 305.000 euros més per a la remodelació del camp de futbol de Calafell

01/04/2016

La Diputació de Tarragona ha aprovat, en el ple que ha celebrat avui, fer una nova aportació, per import de 305.000 euros, al projecte de remodelació del camp de futbol municipal de Calafell. Aquesta subvenció, que s’atorga amb motiu de les obres necessàries per acollir part de la competició de futbol dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, se suma a un anterior ajut de 423.000 euros. En total, la Diputació concedeix 728.000 euros, que cobriran una quarta part de la inversió a realitzar.

La remodelació de l’estadi costarà 2,9 milions d’euros i els 2,17 milions que no queden coberts amb els ajuts seran finançats per l’Ajuntament de Calafell mitjançant un crèdit. L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha agraït a la Diputació “que hagi complit el compromís verbal que ens va donar i que tant havia estat posat en dubte per alguns, així com l’aportació anterior, aprovada l’abril de 2015”.

El projecte per als Jocs Mediterranis preveu adaptar el camp a la normativa sobre competicions internacionals de futbol, tant pel que fa a equipament com a aforament, que es triplica, i accessibilitat sense barreres arquitectòniques. També es se solucionaran els problemes d’envelliment de les instal·lacions, sobretot a la zona de vestidors, que fregaven un nivell tercermundista.

Per això, l’Ajuntament destaca que la remodelació és una obra de futur més enllà de la subseu dels Jocs Mediterranis de l’any vinent. Se’n beneficiaran els centenars d’esportistes que usen el camp a diari i, per això, el govern municipal considera justificat l’important esforç econòmic que cal realitzar.