La matrícula solidària del Vilarenc Aqua recull 1.206,19 euros per a la Lliga contra el Càncer

07/04/2016

La campanya de matrícula solidària impulsada pel centre esportiu municipal Vilarenc Aqua ha recollit 1.206,19 euros, que aquest migdia s’han lliurat a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Era la quarta edició d’aquesta campanya, durant la qual els nous inscrits al centre esportiu paguen una matrícula simbòlica, que es destina íntegrament a alguna entitat solidària o social.

203 persones es van inscriure la tardor passada al Vilarenc Aqua. Els ingressos generats llavors, sumats a la recaptació d’unes guardioles en els darrers mesos, es destina a finançar la tasca de la Lliga contra el Càncer. En les tres edicions anteriors d’aquesta iniciativa, la donació s’ha fet a la pròpia Lliga en una altra ocasió, a l’Associació Parkinson de les Comarques de Tarragona i a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

David Ortega, director de la Lliga contra el Càncer, ha manifestat que “agraim novament que l’Ajuntament de Calafell i el centre esportiu Vilarenc Aqua que ens hagin triat novament per ser els receptors d’aquesta acció solidària”. Ortega ha afegit que “és molt important que la societat contribueixi a la tasca altruïsta i desinteressada que la Lliga tira endavant des de fa més de vint anys al nostre territori”.

I va avançar també que s’està treballant per implantar a Calafell el programa de detecció precoç del càncer de colon, i que la donació rebuda avui es destinarà en part a la promoció i realització d’aquest programa.

De la seva banda, el director de Vilarenc Aqua, Antonio Morales, ha recordat que “al centre tenim diverses accions desinteressades en pro de la salut de la ciutadania, com el suport  a persones amb malalties rares, les activitats per a persones afectades de fibromiàlgia i per a la gent gran”. “També realitzem cada any”, ha subratllat, “la campanya de la matrícula solidària i així seguirem, de la mà de l’Ajuntament i de qui necessiti el nostre suport”.

Finalment, la tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament, Maite González, “cal agrair a Vilarenc Aqua la seva iniciativa, però sobretot als 203 nous abonats i a les persones que han fet donacions anònimes perquè la seva col·laboració és la que fa possible aquesta donació”.