La matrícula solidària del Vilarenc Aqua recull 2.844 euros per a la Lliga contra el Càncer

24/02/2017

La campanya de matrícula solidària impulsada pel centre esportiu municipal Vilarenc Aqua ha recollit 2.844 euros, que s’han lliurat a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Era la cinquena edició d’aquesta campanya, durant la qual els nous inscrits al centre esportiu paguen una matrícula simbòlica, que es destina íntegrament a alguna entitat solidària o social.

La recaptació ha duplicat amb força escreix l’aconseguida en l’anterior campanya de matriculació, que va ser de 1.206,19 euros. Això també vol dir que ha crescut el nombre de nous matriculats al Vilarenc Aqua. La Lliga contra el Càncer ha anunciat que els diners aconseguits es destinaran específicament a la lluita contra el càncer infantil. I en concret a famílies en situació d’exclusió social que tenen nens amb càncer, els han de portar a rebre tractament a Barcelona i necessiten ajut per pagar-se l’estada o simplement el viatge.

David Ortega, director de la Lliga contra el Càncer, ha manifestat que “agraim novament que l’Ajuntament de Calafell i el centre esportiu Vilarenc Aqua que ens hagin triat novament per ser els receptors d’aquesta acció solidària”. Ortega ha afegit que “és molt important que la societat contribueixi a la tasca altruïsta i desinteressada que la Lliga tira endavant des de fa més de vint anys al nostre territori”.

De la seva banda, el director de Vilarenc Aqua, Antonio Morales, ha recordat que “al centre tenim diverses accions desinteressades en pro de la salut de la ciutadania, com el suport a persones amb malalties rares, les activitats per a persones afectades de fibromiàlgia i per a la gent gran”. “També realitzem cada any”, ha subratllat, “la campanya de la matrícula solidària i altres activitats esportives que també recapten fons per a diferents causes”.

Finalment, la tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament, Maite González, “cal agrair a Vilarenc Aqua la seva iniciativa, però sobretot als nous abonats i a les persones que han fet donacions anònimes perquè la seva col·laboració és la que fa possible aquesta donació”.

En les edicions anteriors d’aquesta iniciativa, la donació s’ha fet a la pròpia Lliga, a l’Associació Parkinson de les Comarques de Tarragona i a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.