L'Ajuntament aprova el finançament per a les obres dels Jocs Mediterranis de 2017

09/03/2016

L’Ajuntament ha aprovat la modificació del pressupost d’enguany necessària per finançar les obres de remodelació del camp de futbol de Calafell, subseu dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017. El projecte se sufragarà amb un crèdit de 2,17 milions d’euros i 728.000 euros de subvencions.

La modificació pressupostària inclou 100.000 euros, també finançats amb crèdit, que es destinaran a la millora i adequació d’edificis municipals.

El projecte per als Jocs Mediterranis preveu adaptar el camp a la normativa sobre competicions internacionals de futbol, tant pel que fa a equipament com a aforament i accessibilitat. El terreny de joc pràcticament no es tocarà, però es millorarà l’enllumenat d’acord amb l’esmentada normativa. I es renovarà completament la zona de vestidors també per complir la reglamentació actual, així com altres  espais d’ús per a esportistes, tècnics i àrbitres.

Però potser el canvi més visible, o de més dimensions, sigui en els accessos i la capacitat d’espectadors. En concret, la graderia actual s’ampliarà des dels 200 i pocs seients actuals fins a 699. A més, es crearà una nova entrada, a la cantonada del Passeig de la Unió i el carrer Priorat. Des d’aquí hi haurà una rampa que portarà fins a la part superior de la graderia, la qual cosa resoldrà les barreres arquitectòniques. En aquesta part superior, a més, es construiran uns mòduls que acolliran serveis com el de bar i altres.