Noves dates per a la competició de futbol de Tarragona 2018, part de la qual es farà a Calafell

12/05/2017

L’organització dels Jocs Mediterranis de Tarragona ha anunciat el nou calendari de l’esdeveniment, que després de l’ajornament, se celebrarà l’última setmana de juny  de 2018. Entre les noves dates, hi ha la de la competició de futbol, de la qual Calafell en serà subseu, que es desenvoluparà entre el 22 i el 30 de juny de l’any que ve.

Les dates concretes dels partits que es disputaran al nostre municipi encara no s’han definit. Tanmateix, la intenció és la que ja es preveïa per a aquest 2017: és a dir, que a Calafell se celebrin quatre jornades de la competició de futbol i que un dels partits pugui ser una de les semifinals.

Els partits es disputaran al camp de futbol municipal del Passeig de la Unió, recentment batejat amb el nom del futbolista local Juan Ríos Juárez, traspassat fa un any. Les obres de remodelació de l’estadi estan en la seva recta final. Les obres costen 2.899.969,09 euros. L’Ajuntament n’inverteix 2.171.469,09, i la resta, 728.500, els aporta la Diputació de Tarragona.

L’obra adapta el camp a la normativa sobre competicions internacionals de futbol, tant pel que fa a equipament com a aforament i accessibilitat. També es renova completament la zona de vestidors, que era una assignatura pendent des de feia anys: això és el més important d’aquest projecte, ja que resol un problema històric i perdurarà més enllà dels Jocs Mediterranis.

 

Fotos: les imatges són de les obres al camp de futbol, aquesta mateixa setmana.