Obertes les inscripcions per a la segona Cursa Femenina Solidària de Le Méridien Ra

17/08/2016

Ja són obertes les inscripcions per a la segona edició de la Cursa Femenina Solidària de Le Méridien Ra, que organitza l’hotel ubicat a l’antic Sanatori de Sant Joan de Déu i les regidories d’Esports dels ajuntaments de Calafell i el Vendrell. La cursa es disputarà el proper 4 de setembre, a les 9 del matí, i la recaptació  obtinguda es destinarà a la Fundació L’Espiga.

Les inscripcions poden fer-se fins a l'1 de setembre a les 18 hores, o fins a omplir les places. Es poden inscriure a través del web www.athleticevents.net, www.lemeridienra.cat/cursa-solidaria o, si ho prefereixen, de manera presencial a la
recepció de l'hotel.

En la primera edició, celebrada l’any passat, 70 dones van córrer la cursa per una bona causa i es van recaptar gairebé 1.000 euros. Aquest any l'expectativa és arribar a més de 100 participants. La Fundació L’Espiga, que rebrà íntegrament la recaptació, és una entitat de Vilafranca del Penedès que ajuda persones amb discapacitat i les seves famílies. Un dels seus projectes principals és ampliar la Casa Graupera, per poder allotjar més persones amb discapacitat psíquica i problemes de salut física o mental.

La tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Calafell, Maite González, comenta que “estem molt contents de l'acollida que va la cursa va tenir en la primera edició i del fet que sigui un esdeveniment conjunt entre una entitat privada i les institucions".

I el regidor d'Esports del Vendrell, Ferran Trillas, afirma que "és un esdeveniment en el qual dos ajuntaments treballen junts per donar suport a una causa solidària, i esperem que sigui així per molt temps més. És un esdeveniment esportiu que anima els residents de la zona a participar en un entorn idíl·lic. Sent la platja un dels llocs més sol·licitats per a realitzar esdeveniments esportius".

Per la seva banda, Jaume Serra, director tècnic de la prova, explica que és una cursa no competitiva, adreçada a dones majors de 15 anys, que podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres de distància. La sortida dels dos recorreguts serà simultània, a les 9 del matí des de l'Hotel Le Méridien Ra. Passarà pel passeig marítim entre la platja de Sant Salvador (el Vendrell), Calafell i Segur de Calafell.

Totes les participants entraran en el sorteig d'increïbles estades en hotels de 5 estrelles de la cadena Starwood Hotels, que es realitzarà un cop finalitzada la cursa, entre altres premis.