Primer campionat d’escalada local a calafell

29/11/2005

Calafell, 29 de novembre.- El proper diumenge, 4 de desembre, tindrà lloc a Calafell el primer Campionat d’Escalada Local. En aquest campionat s’hi poden inscriure participants de totes les edats, els quals hauran d’escalar una paret de 3 metres d’alçada i aconseguir la màxima puntuació.
El Club d’Esports d’Aventura de Segur ha tingut la iniciativa, amb la col.laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, d’organitzar per primera vegada a Calafell un campionat d’escalada. Els participants hauran d’escalar un búlder – paret d’imitació de roca- de 3 metres d’alçada, i guanyarà aquell que aconsegueixi la puntuació més alta, després d’haver superat les dues rondes del concurs.
El campionat d’escalada tindrà lloc a partir de les 10h. del matí, i durant tot el dia, darrere del pavelló Jaume Vilamajó, on s’haurà instal.lat el búlder. Els participants s’hauran d’haver inscrit una hora abans de començar el campionat.
Tots els concursants tindran obsequis per la seva participació, i als tres primers classificats se’ls lliurarà unes copes. El lliurament de premis està previst que es faci a partir de les 17.30h. de la tarda.