Tercera cursa solidària de l’Hotel Ra, aquest diumenge per la costa del Vendrell i de Calafell

07/09/2017

La tercera edició de la cursa atlètica de l'hotel Le Meridien Ra es disputarà diumenge vinent, 10 de setembre, per la costa dels municipis del Vendrell i de Calafell. Per primera vegada la cursa deixa de ser només per a dones, per convertir-se en una prova mixta, amb una edat mínima de 15 anys.

Els organitzadors han decidit fer una substancial rebaixa de preu de les inscripcions, que passen dels 20 euros de l'any passat als 12,50 d'aquest. Entre els participants es sortejaran premis i regals, com nits d'hotel en establiments de luxe. La prova compta amb el suport dels ajuntaments de Calafell i el Vendrell.

La cursa es fa al costat del mar, pel,passeig maritim des de la porta de l'hotel fins a la plaça Milenari de Calafell i tornar. Aquest és el recorregut de la cursa curta, la de cinc quilometres. També es fa la cursa llarga, de 10 quilometres, que suposa fer el mateix trajecte d'anada i tornada dues vegades.

La prova manté el tarannà solidari d’edicions anteriors. En concret, 2,50 euros de cada inscripció es donaran a Càritas del Vendrell.

La cursa es disputarà a primera hora del matí per evitar les hores de més calor del dia. L’horari és el següent:

7.15 h-8.15 h: recollida de dorsals

8.30 h: sortida dels dos recorreguts, el curt i el llarg, de la prova

10:30 h: lliurament de premis