6è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell

17/07/2014

Aquest dissabte, 19 de juliol, tindrà lloc el 6è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell, organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calafell.

Degut a l’èxit obtingut en les passades edicions s’ha decidit ampliar l'oferta anual de mercats de segona mà que es fan al municipi i per primer cop tindrà lloc al  Passeig Marítim de Segur de Calafell, zona Liga Naval, i romandrà obert entre les 10 del matí a les 10 de la nit.

El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell té com a objectiu fomentar la cultura del: reduir, reciclar i reutilitzar els objectes que tenim emmagatzemats a casa, als quals donem poc o cap ús i així, poder-los donar una segona vida. 

Tothom que s’apropi al mercat hi trobarà: llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, jardineria i compostatge, eines, roba i complements, material de nadons/infants, parament per la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, material informàtic, plantes, i productes artesans (no aliments)   entre d’altres coses.