7a. edició del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell

13/09/2014

Aquest cap de setmana se celebra a Calafell el Mercat d’Intercanvi i Segona Mà. Un mercat, organitzat per la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Calafell, que ja arriba a la 7a. edició, i que cada vegada té més èxit de participació.

L’objectiu d’aquest mercat és fomentar la cultura del reciclatge. En aquest sentit, el mercat permet que aquells objectes que estan emmagatzemats a casa nostra perquè ja no els fem servir, puguin ser d’utilitat  a una altra persona.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Vidal, i altres regidors de l’equip de govern, han fet una passejada avui per aquest mercat, que està situat al llarg del Passeig de la Unió, i compta amb gairebé 200 parades, d’objectes molt diversos.

Entre els productes que es poden adquirir en aquest mercat hi ha llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, jardineria i compostatge, eines, roba i complements, material de nadons/infants, parament per la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, material informàtic, plantes, i productes artesans (no aliments)   entre d’altres coses.