Calafell celebra el Dia Mundial de l’Alimentació Saludable

14/10/2011

Dia Alimentació 2011Calafell celebrà demà dissabte, 15 d’octubre, el Dia Mundial de l’Alimentació, amb l’objectiu de fomentar els hàbits alimentaris saludables, sobretot en la població juvenil. Estudis recents alerten de l’augment de problemes de salut en aquesta franja de la població, degut especialment als mals hàbits d’alimentació.

Les regidories de Joventut i de Salut de l’Ajuntament de Calafell tindran instal.lada una parada informativa, d’11 a 14h., al Port de Segur de Calafell. A la parada hi haurà la Creu Roja, agents de salut i infermeres que donaran consells i fulletons informatius a totes les persones que s'hi interessin. Així mateix, i gràcies a la col•laboració dels paradistes dels mercats ambulants de Calafell i Segur de Calafell, es repartirà fruita i bosses de la compra reutilitzables a tots els assistents.

D’altra banda, i per tal d’incidir directament en la població adolescent i juvenil, la Regidoria de Joventut ha realitzat un tast de menjar sa i ecològic, a l'hora d'esbarjo, a l’Institut Camí de Mar (dijous, 13 d’octubre), i a l’Institut Talia (divendres, 14 d’octubre). També s’ha donat als joves informació sobre el menjar i la dieta saludable.