Calafell commemora el Dia Mundial Sense Alcohol amb un taller de còctels per a joves

18/11/2013

Una vintena de joves van participar, el passat divendres, al Taller de còctels sense alcohol que l’Ajuntament de Calafell va organitzar per commemorar el Dia Mundial Sense Alcohol.

El taller es va dur a terme al restaurant calafellenc La Dama Roja, on de la mà de Joan Rodríguez, els joves assistents van aprendre a fer diversos còctels de benvinguda, un còctel Fantasia, el sorbet La Dama Roja, o el xarrup del Barça. I és que per a cada còctel és important conèixer tant el tipus de copa que s’ha d’utilitzar, com la barreja d’ingredients i també la manera de servir cada beguda.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, així com el regidor de Joventut, Joaquim Vidal, i altres regidors del consistori, també van acompanyar els joves que van participar en aquest taller.

Aquest és el cinquè any consecutiu que la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell organitza aquesta activitat, gratuïta per a tothom. L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer una diversitat de begudes que no porten alcohol, i que també poden ser molt atractives per als joves. D’aquesta manera, es dóna als joves alternatives sanes per a les seves nits de festa.