Calafell reparteix 700 pomes, el Dia Mundial de l’Alimentació

17/10/2011

Dia Mundial AlimentacióL’Ajuntament de Calafell va repartir, el passat dissabte, 15 d’octubre, unes 700 pomes i informació sobre hàbits alimentaris saludables, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Alimentació.

L’objectiu de l’Ajuntament de Calafell era dur una campanya informativa per tal de fomentar els hàbits alimentaris saludables entre la població, especialment la juvenil, ja que estudis recents alerten de l’augment de problemes de salut degut precisament als mals hàbits d’alimentació.

Per això les regidories de Joventut i Salut van instal.lar una parada al Port de Segur de Calafell on, amb la col.laboració dels paradistes dels mercats ambulants de Calafell i Segur de Calafell, es repartia fruita i bosses de la compra reutilitzables a totes aquelles persones que s’hi acostaven. A la parada també hi havia la Creu Roja, agents de salut i infermeres que donaven consells sobre salut.

D’altra banda, i per tal d’incidir molt especialment en el col.lectiu de joves, la Regidoria de Joventut va realitzar, a l'hora d'esbarjo, un tast de menjar sa i ecològic a l’Institut Camí de Mar (dijous, 13 d’octubre), i a l’Institut Talia (divendres, 14 d’octubre). A més, uns 400 joves han rebut informació sobre el menjar i la dieta saludable.

Dia Mundial Alimentació