Concurs fotogràfic “Escenaris d’en Barral”

09/10/2014

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell convoca el concurs fotogràfic “Escenaris d’en Barral”, amb l’objectiu de realitzar una exposició que mostri escenaris, personals o literaris, relacionats amb Carlos Barral. Les fotografies hauran d’estar fetes a Calafell i incorporar escenes literàries o biogràfiques de Carlos Barral. L’organització d’aquest concurs s’emmarca en la celebració de l’Any Barral, dedicat  a commemorar els 25 anys de la mort del poeta i editor.

Les inscripcions per participar en aquest concurs es podran fer a partir del proper 13 d’octubre i fins el 15 de novembre. Un jurat triarà les tres millors fotografies, que obtindran un premi de 200, 100 i 50 euros. Així mateix, tots els treballs presentats formaran part d’una exposició, que tindrà lloc al Centre Cívic Cinema Iris, i que s’inaugurarà el 12 de desembre, dia en el qual també s’anunciaran els guanyadors i es farà el lliurament de premis.

Així mateix, i relacionat amb aquest concurs, la Regidoria de Joventut ha organitzat també dos tallers, per ajudar els concursants a presentar les seves obres en les millors condicions possibles. El primer, que es va dur a terme el passat 3 d’octubre, era “Què ha de tenir una fotografia per a presentar-la a un concurs?”, i tenia com a objectiu aprendre quins són els millors formats i presentacions per a presentar les teves obres a concurs de la forma més adient.

El següent taller és “Descobrim el món de Carlos Barral”, i tindrà lloc el dimecres, 15 d’octubre, a les 18h, al Museu Casa Barral. Anirà a càrrec de Calafell Històric, i farà un repàs per la vida i obres d'aquest poeta i editor que tanta relació va tenir amb Calafell.

Més informació i inscripcions; al Casal Jove de Calafell, web www.joventut.calafell.cat, o a través del mail joventut@calafell.org.