Crueladevil i Sumerio, guanyadors del Rockalafell 2015

11/05/2015

El grup Crueladevil ha guanyat el concurs Rockalafell 2015, que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell, i en el qual enguany han participat un total de 18 grups. El grup Sumerio ha quedat en la segona posició d'aquest concurs.

Així doncs, Crueladevil i Sumerio obtenen un premi de 800 i 500 euros, respectivament. Els guanyadors Crueladevil són uns veterans de l'escena pop del país. La banda de Vilanova i la Geltrú formada pels germans Bruna i Ian Patrick ha editat un treball molt guitarrer: Señales.

Sumerio que ha quedat en segona posició és un Projecte de fa més de 15 anys. El 2011 reprenen la idea d'unir-se amb els temes que havien compartit durant la seva carrera, així Com Temes Propis. Coneixen a Israel Pérez (Laques), guitarra amb qui ja havien compartit grup li proposen sumar-se al Projecte.

La final del concurs, on hi van arribar 6 grups, s'han dut a terme el divendres, 8 de maig, a la Discoteca Vip’s, on els grups van tocar en directe sota l’atenta mirada del jurat del concurs ( format per l’Associació de Músics del Baix Penedès ) i del públic assistent, molts d’ells seguidors dels grups.