Joves a l’atur es formen com a operadors logístics

07/05/2014

La Regidoria de Joventut ha posat en marxa un curs d’operador logístic (auxiliar de magatzem) dirigit a joves del municipi que es troben en situació d’atur. Aquest curs compta amb la col·laboració de la Regidoria de Treball i amb el suport del Pla de Barris. 

Una quinzena de joves del municipi participen en aquest curs d’Operador Logístic (auxiliar de magatzem) que va començar ahir i en el qual aprendran tasques de recepció, col·locació, manteniment i expedició de carregues en el magatzem de forma integrada en l’equip de treball: Preparació, recepció i ubicació de comandes i manipulació de carregues i carretó elevador.

A més els alumnes adquiriran coneixements en diferents àrees, com són: operacions auxiliars d'emmagatzematge, preparació de comandes  i manipulació de càrregues amb carretó elevador.

Tots els alumnes que participen del curs realitzaran, posteriorment, 80h de pràctiques en empresa del municipi cosa que els permetrà tenir un contacte amb el món laboral. 

El regidor de Joventut, Joaquim Vidal, afirma que “és una molt bona oportunitat perquè els joves es formin i obtinguin una titulació homologada que els servirà juntament amb les pràctiques realitzades a tenir contacte amb el món laboral”.