La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell ofereix nous cursos i tallers per a joves

13/12/2012

El proper dilluns, 17 de desembre, s’obriran les inscripcions als nous cursos i tallers per a joves que ofereix la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell.

Els Tallers de Joventut que s’ofereixen son de: guitarra iniciació i avançat,  habilitats canines, autodefensa per a dones, fotografia i  cuina per a solters. El preu de tots els cursos és de 30 euros, excepte el d’autodefensa per a dones que és gratuït,  i es realitzaran entre el mes de gener i març.  

Els Cursos de Formació per a joves que s’ofereixen són diversos per tal de que tots els joves puguin escollir quins coneixements són més apropiats pel seu perfil professional. L’oferta contempla els cursos de: fes el teu vídeo - currículum, manipulador d’aliments, trobar feina i pràctiques a Europa, community manager, illustrator, les arts creatives, iniciació a la imatge digital, iniciació a l’ interiorisme i edició de vídeo. Els preus d’aquestos cursos varien entre 10 i 50 euros en funció de la durada.  

Les inscripcions dels tallers i cursos es realitzaran  al Servei d’Atenció al Ciutadà a partir del 17 de desembre. L’horari d’ inscripció és de 8 a 19h de dilluns a dijous, divendres de 8 a 14.30h i dissabtes de 9 a 13h.  Més informació al Departament de Joventut al telèfon: 977 699009 ext. 678.